Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Interakce veřejného a podnikat. sektoru (KEMCH / C972)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KEMCH / C972 - Interakce veřejného a podnikat. sektoru, Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Veřejný sektor ve struktuře národního hospodářstvíNeziskový soukromý sektor ve struktuře národního hospodářstvíPodnikatelský sektor ve struktuře národního hospodářstvíVeřejné zakázky a ochrana hospodářské soutěžeInstitucionální podpora podnikání v ČRStruktura, příjmy a výdaje veřejných rozpočtůFinanční podpora podnikání v ČRMetody hodnocení projektů spolufinancovaných z veřejných rozpočtůPraktické aspekty získávání zdrojů z fondů EU (přednáška odborníka z praxe)Teorie zainteresovaných skupinSpolečenská odpovědnost ekonomických subjektůTriple Helix: partnerství univerzit - podniků - vládyPartnerství veřejného a soukromého sektoru a projekty PPPAlternativní možnosti financování PPP projektů

Získané způsobilosti

Student bude schopen vymezit a vysvětlit základní pojmy a vztahy z oblasti interakce veřejného a podnikatelského sektoru, bude umět řešit praktické příklady z této oblasti a své postupy bude umět zdůvodnit a obhájit v odborné diskusi.

Literatura

TETŘEVOVÁ, L. Interakce veřejného a podnikatelského sektoru. PPT Presentations. Univerzita Pardubice, STAG, 2014. TETŘEVOVÁ, L. a kolektiv. Veřejný a podnikatelský sektor. Praha: Professional Publishing, 2011. CARROLL, A. B.; BUCHHOLTZ, A. K. Business & Society: Ethics, Sustainability, and Stakeholder Management. Mason: South-Western Cengage Learning, 2012. DOLEŽAL, J.; MÁCHAL, P.; LACKO, B. A KOLEKTIV. Projektový management podle IPMA. Praha: Grada Publishing, 2012. TETŘEVOVÁ, L. Veřejná ekonomie. Praha: Professional Publishing, 2008.

Požadavky

Písemná zkouška a prezentace seminární práce.

Garant

doc. Ing. Liběna Tetřevová, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Liběna Tetřevová, Ph.D.