Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pokroky v oboru II (KPF / C720)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPF / C720 - Pokroky v oboru II, Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Seminář navazuje na předmět Pokroky v oboru I a doplňuje jej vlastním studiem odborné literatury.Přednášky odborníků z polygrafické praxe o novinkách v oboru a speciálních technologiích.Referáty studentů na vybraná témata moderní polygrafie.

Získané způsobilosti

Student je schopen k danému tématu vyhledat odbornou literaturu, přeložit si cizojazyčnou literaturu a na základě získaných informací připravit krátkou prezentaci ve vhodném prezentačním programu pro ostatní studenty.

Literatura

Coating. Deuscher Drucker. druck Medien Magazine. Druckspiegel. Etiketten Labels. Fachhefte Grafische Industrie. Journal of imaging science technology. Prof. RNDr. Marie Kaplanová, CSc. a kolektiv. Moderní polygrafie. 2010. ISBN 978-80-254-4230-2.Screen Printing.

Požadavky

Klasifikace předmětu se skládá z hodnocení písemného překladu odborných článků z anglického nebo německého jazyka v rozsahu 8-10 A4 stran (40% - věrnost překladu, odborná terminologie, věcný obsah, jazyk, typografie), průběžného testu znalostí (20 %) a hodnocení předneseného referátu (40 % - obsah, úprava, schopnost diskutovat o problému)

Garant

prof. Ing. Petr Němec, Ph.D.Ing. Ondrej Panák