Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Laboratoř oboru III (KPF / C733K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPF / C733K - Laboratoř oboru III, Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Laboratorní cvičení navazuje zejména na předměty Předtisková příprava I. a II. Každý student realizuje několik modelových tiskových zakázek od grafického návrhu, přes počítačové zpracování předloh až po tisk a odpovídající dokončovací zpracování. Obsah úloh je k nalezení v studijních materiálech k danému předmétu.

Získané způsobilosti

Každý student realizuje modelovou tiskovou zakázku od grafického návrhu, přes počítačové zpracování předloh až po tisk a odpovídající dokončovací zpracování

Literatura

Návody na laboratoře. Návody na laboratoře. Prof. RNDr. Marie Kaplanová, CSc. a kolektiv. Moderní polygrafie. 2010. ISBN 978-80-254-4230-2.

Požadavky

Zápočet bude studentovy uznán jen po vypracování všech úloh, které budou splňovat jak technické, tak estetické požadavky na zadané tiskoviny.

Garant

Ing. Ondrej Panák