Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář diplomové práce (KPF / C754)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPF / C754 - Seminář diplomové práce, Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Postup zpracování diplomové práce.Plánování experimentu.Způsoby zpracování, uvádění a hodnocení získaných výsledků experimentální části.Citace literatury.Vypracování osnovy a teoretické části diplomové práce v písemné formě a jejich krátká prezentace.

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu bude mít student zpracovanou teoretickou část diplomové práce a bude rozumět dalšímu postupu při jejím zpracování se zaměřením na plánování experimentu, měření a vyhodnocování dat, následnou diskuzi výsledků a vyvození závěrů.

Literatura

W. E. Russey, H. F. Ebel, C. Bliefert. How to Write a Successful Science Thesis. Wiley-VCH, 2006. ISBN 978-3-527-31298-6.B. Gustavii. How to Write and Illustrate a Scientific Paper. Cambridge University Press, 2008. ISBN 978-0-521-70393-2.Day R.A., Gastel B. How to Write and Publish a Scientific Paper. Cambridge University Press, 2006. ISBN 0-521-67167-1.Bláha K., Dvořák J., Kraus M. Jak psát o chemii. Academia Praha, 1983. Směrnice 09/2012: Pravidla pro zveřejňování závěrečných prací a jejich základní jednotnou formální úpravu. Day R.A. Scientific English: A Guide for Scientists and Other Professionals, 2nd Ed.

Požadavky

Zpracování teoretické části diplomové práce a její prezentace spolu s cíli a osnovou diplomové práce.

Garant

prof. Ing. Petr Němec, Ph.D.