Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Státní správa v oblasti ŽP (UECHI / C842)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UECHI / C842 - Státní správa v oblasti ŽP, Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Institucionální zabezpečení ochrany životního prostředí v České republice I, Institucionální zabezpečení ochrany životního prostředí v České republice IIPráva a povinnosti orgánů státní správy v oblasti životního prostředí obecně, Státní správa ochrany přírody, Státní správa ochrany ovzduší, Státní správa v odpadovém hospodářství, Státní správa ve vodním hospodářství, Ekologické aspekty územního plánování a stavebního řádu, Hodnocení ekologických důsledků činností, veřejné projednávání, Úkoly státní správy v oblasti životního prostředí na celostátní úrovní, Úkoly státní správy v oblasti životního prostředí na úrovni krajů, Úkoly státní správy v oblasti životního prostředí na úrovni obcí, Postavení a možnosti ostatních orgánů a institucí v oblasti ochrany životníhoprostředí, Hospodaření s prostředky na ochranu životního prostředí, postupy rozhodování o jejich užití

Získané způsobilosti

Posluchač po absolvování předmětu je schopen orientace v organizaci státní správy na úseku ochrany a tvorby životního prostředí.

Literatura

A. Hadrabová. Státní správa životního prostředí. VŠE, Praha, 2001. A. Hadrabová. Veřejná správa v životním prostředí. VŠE, Praha, 2008.

Požadavky

Úspěšná ústní zkouška

Garant

Ing. Lenka Audrlická Vavrušová

Vyučující

Ing. Lenka Audrlická Vavrušová