Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Laboratoř z organické chemie II (UOCHT / C319K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UOCHT / C319K - Laboratoř z organické chemie II, Fakulta chemicko-technologická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

2,4,6-Trinitrofenol, benzoin, benzil, 1-brombutan, N-fenylaminoethanová kyselina, 4-chlortoluen, methyl 3-nitrobenzoát, 3-nitrobenzoová kyselina, 4-methoxybenzoová kyselina, fenylhydroxylamin, nitrosobenzen, 2-amino-4-fenylthiazol, 4-bromanilin, kyselina benzoová, diethyl 2,6-dimethyl-1,4-dihydropyridin-3,5-dikarboxylát, diethyl 2,6-dimethylpyridin-3,5-dikarboxylát.

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu jsou posluchači schopni samostatně provádět i náročnější syntézy organických sloučenin. Dokáží provádět syntézy pod inertní atmosférou. Dokáží přečistit a identifikovat získané produkty. Mají znalosti z oblasti bezpečné práce a nakládání s odpady.

Literatura

Macháček V. a kol.:. Návody pro laboratorní cvičení z organické chemie. 2. vydání. Univerzita Pardubice, 2004. ISBN 80 7194 646X.

Požadavky

Absolvování laboratorního kurzu v plném rozsahu.Dodržování zásad bezpečné práce v laboratoři.Hodnocení praktické činnosti v laboratoři 70% zkouškyPrůběžné každotýdenní písemné kontroly přípravy na cvičení 30% zkoušky z předmětu

Garant

Ing. Patrik Pařík, Ph.D.

Vyučující

Ing. Patrik Pařík, Ph.D.