Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět PR a prezentační dovednosti (KIT / INPPE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KIT / INPPE - PR a prezentační dovednosti, Fakulta elektrotechniky a informatiky, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vymezení PR, obsah a význam.PR v komunikačním mixu firmy.Hlavní činnosti PR.Hledání partnerů (cílových skupin) a zvyšování dosahu.Oslovování veřejnosti.Postupy a realizace konkrétních aktivit (konkrétní nástroje).Interní PR.PR on-line (sjednocování komunikace. šíření zpráv v kyberprostoru).PR on-line (mapování a monitorování vlastních aktivit, hodnocení).Toerie a trénování vlastních komunikačních schopností a dovedností.Zásady a pravidla úspěšné prezentace.Osvojení hlavních principů realizace prezentace a vlastní nácvik.

Získané způsobilosti

Student získá základní přehled v oblasti marketingové komunikace zacílené na PR a dále má možnost se zdokonalit ve zvých vlastních prezentačních dovednostech.

Literatura

De Pelsmacker, P. Marketingová komunikace. Praha: Grada Publishing, 2003. Philips, D. Online public relations. Praha: Grada Publishing, 2001. Svoboda, V. Public Relations. Grada Publishing, 2005. Hierhold, E. Rétorika a prezentace. Praha: Grada Publishing, 2005. Hloušková, I. Vnitrofiremní komunikace.

Požadavky

Nadpoloviční účast na cvičeních. Udělení zápočtu na základě vlastní prezentace. Zkouška je klasifikací semestrální práce (zpracovaná odevzdaná audiovizuální prezentace).

Garant

Ing. Jana Holá, Ph.D.Ing. Mgr. Radim Jelínek, Ph.D.

Vyučující

Ing. Mgr. Radim Jelínek, Ph.D.Ing. Mgr. Radim Jelínek, Ph.D.