Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář (KRP / INDS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRP / INDS - Diplomový seminář, Fakulta elektrotechniky a informatiky, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Obsah a členění závěrečné práce. Osnova.2. Formální úprava. Text. Obrázky, grafy, schémata.3. Formální úprava. Tabulky. Rovnice.4. Jak psát matematické značky a symboly.5. Gramatika. Dělení slov.6. Prezentace číselných výsledků. Zaokrouhlování. Chyby.7. Použitá literatura. Citace a odkazy.8. Styly a formáty. Internetové adresy.9. Šablony a jejich použití.10. Záložky, křížové odkazy.11. Právní otázky. Plagiátorství. Autorství.12. Příprava k obhajobě. Co a jak prezentovat.13. Zhotovení a předvedení prezentace. Průběh obhajoby

Získané způsobilosti

Samostatně sestavit a zpracovat přehled výsledků práce a prezentovat jej.

Literatura

MEŠKO, D.; KATUŠČÁK, D.; FINDRA, J. Akademická příručka. Martin: Osveta s.r.o., 2005. ISBN 80-8063-200-6.TAUFER, I., KOTYK, J., JAVŮREK, M. Jak psár a obhajovat závěrečnou práci. Pardubice, 2014. ISBN 978-80-7395-746-9.ČSN 01 6910. Úprava písemností zpracovaných textovými editory. Český normalizační institut, 2007. FARANA, R.; SMUTNÝ, L.; VÍTEČEK, A.; VÍTEČKOVÁ, M. Zpracování závěrečných prací z oblasti automatizace a informatiky. Technická univerzita Ostrava, 2004. ISBN 80-248-0557-X.

Požadavky

Aktivita a samostatná práce.Požadavky pro udělení zápočtu:- povinná účast minimálně na 3 úvodních seminářích,- minimálně 2 individuální konzultace zpracovávané práce,- prezentace obsahu ZP na závěrečném semináři,- předložení kompletního textu celé práce před jejím svázáním (obsah musí být odsouhlasený vedoucím práce) bez zjevných formálních chyb a odpovídající požadavkům pro zpracování ZP,- další upřesňující požadavky vyučujícího.

Garant

prof. Ing. Ivan Taufer, DrSc.

Vyučující

doc. Ing. Milan Javůrek, CSc.prof. Ing. Ivan Taufer, DrSc.