Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Environmentální management (FES / DEM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FES / DEM - Environmentální management, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- teorie environmentálního managementu, inovace a aplikace v podniku a regionu, stav standardizace systému- eko-efektivnost, environmentální účetnictví, environmentální reporting- modelování řešení environmentálních problémů

Získané způsobilosti

Student bude mít znalost o širokých souvislostech zavádění a fungování environmentálního managementu v podnicích a prvků environmentálního managementu v různých prostředích a úrovních managementu.

Literatura

THOMAS, J. M., ALLAN, J. S. Environmental Economics. Mason: Thompson, 2007. KOLK, A. Economics of Environmental Management. London: Prentice Hall:, 2000. CHERRY T.L.,KROLL S.,SHOGREN J.F. Environmental Economics, Experimental Methods. London, 2008. ISBN 0-415-77072-6.MUDACUMURA, G. M., MEBRATU, D. Sustainable Development Policy and Administration. Boca Raton: Tailor and Francis, 2006.

Požadavky

Účast na seminářích je povinná. Úspěšné složení zkoušky je podmíněno vypracováním písemné práce v rozsahu 10 - 15 stran koncipované jako podklad pro disertační práci nebo článek ve vědeckém časopisu.

Garant

doc. Ing. Ilona Obršálová, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Ilona Obršálová, CSc.