Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktikum z matematiky II (UMKM / PMS2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UMKM / PMS2 - Praktikum z matematiky II, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úlohy z analytické geometrie.Úlohy z diferenciálního počtu funkcí dvou a více reálných proměnných.Řešení diferenciálních rovnic prvního a druhého řádu.Úlohy z integrálního počtu funkcí dvou reálných proměnných.Nekonečné řady.

Získané způsobilosti

Studenti budou umět prakticky řešit standardní úlohy.

Literatura

Prachař O.-Cabrnochová R. Průvodce předmětem MATEMATIKA I (třetí část)- Úlohy z lineární algebry, analytické geometrie a z nekonečných řad. Pardubice, 2004. ISBN 80-7194-715-6.Kolda S.-Machačová L.-Prachař O. Cvičebnice z Matematiky II. Pardubice, 2007. ISBN 80-7194-932-9.Kolda S.- Machačová L. Matematika II, skriptum. Pardubice, 2007. ISBN 80-7194-931-2.Prachař O. - Jelínková J. Průvodce předmětem MATEMATIKA II (čtvrtá část) - Úlohy z diferenciálního počtu funkcí více reálných proměnných. Pardubice, 2007. ISBN 80-7194-655-9.Kolda S. - Černá M. Úvod do lineární algebry a analytické geometrie. JINDROVÁ, P., SEINEROVÁ, K.:. Sbírka řešených příkladů z matematiky s aplikacemi v ekonomii. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2011. ISBN 978-80-7395-428-4.

Požadavky

Zápočet - účast, nejméně dvě úspěšná vystoupení studenta na seminářích, úspěšné vypracování zápočtové písemné práce.

Garant

RNDr. Jaromír Zahrádka, Ph.D.

Vyučující

Mgr. David BreberaRNDr. Jan BreberaMgr. Pavla Jindrová, Ph.D.Mgr. Libor Koudela, Ph.D.prof. RNDr. Viera Pacáková, Ph.D.Ing. Monika PapouškováRNDr. Jaromír Zahrádka, Ph.D.