Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Marketingové řízení (UPEM / KMRI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UPEM / KMRI - Marketingové řízení, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod do studia.Marketingová strategie a její role v procesu řízení.Řízení inovačních procesů.Marketingový informační systém. .Marketingové řízení neziskových organizací.Strategické plánování neziskových organizací.Marketing na zahraničních trzích.Marketing veřejné správy.Marketing obchodu.Marketing služeb.Regionální a městský marketing.Zkušenosti marketingového řízení firmy.Marketing v odvětvových organizacích (stavebnictví, doprava, bankovnictví, popř. dalších).Marketing na internetu.

Získané způsobilosti

Student si osvojí znalosti o specifických zvláštnostech podnikatelských a neziskových organizací, které ovlivňují marketingové řízení v oblastech marketingové strategie, úlohy inovací, marketingovém výzkumu. Získá přehled o aplikaci marketingového řízení na neziskové organizace, v podnicích služeb a o marketingu na zahraničních trzích.

Literatura

VACULÍK, J. Marketing I. a II. - opory. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2011. KOTLER, P., KELLER, K.L. Marketing management. 2. vyd. Praha: 2007. ZAMAZALOVÁ, M. a kol. Marketing. 2. přepracované a doplněné vydání. Praha: C.H.Beck, 2010. PŘIKRYLOVÁ, J., JAHODOVÁ, J. Moderní marketingová komunikace. Praha: Grada, 2009. VYSEKALOVÁ, J., MIKEŠ, J. Reklama. 3. aktualizované a doplněné vydání. Praha: Grada, 2010.

Požadavky

Zápočet:vypracování seminární práce dle pokynů přednášejícíhoZkouška:písemná

Garant

Ing. Kateřina Kantorová, Ph.D.

Vyučující

Ing. Kateřina Kantorová, Ph.D.