Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Crisis Management (URBV / AKRM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu URBV / AKRM - Crisis Management, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod a pojmyChráněná aktiva a hrozbyOchrana společnostiIntegrovaný záchranný systémKrizové řízeníEkonomická opatření pro ochranu společnostiVnější bezpečnostVnitřní bezpečnostRizika podnikáníAnalýza rizika a prevence

Získané způsobilosti

Student si osvojí základní znalosti v managementu rizik, mimořádných událostí a krizí. Bude připraven na práci v prostředí Integrovaného záchranného systému a systému krizového řízení. Získá základní znalosti v řízení rizik podnikání.

Literatura

FARAZMAND, A.:. Handbook of Crisis and Emergency Management. USA: Taylor & Francis, 2001. ALEXANDER, D.:. Principles of Emergency Planning and Management. New York: Oxford University Press, 2006. ROUDNÝ, R.:. Teorie a praxe rozhodování. Pardubice: pomocné učební texty STAG, 2005. TURNER, J. T., GELLES, M. G.:. Threat Assessment. A Risk Management Approach. New York: The Haworth Press, 2003.

Požadavky

Zápočet: podmínkou zápočtu je seminární práce s obhajobou (rozpravou) při cvičeníchZkouška: zkouška má písemnou část. V případě neúspěšnosti v písemné zkoušce, či při zájmu zlepšení hodnocení následuje zkouška ústní.

Garant

Ing. Ondřej Svoboda, Ph.D.

Vyučující

Ing. Ondřej Svoboda, Ph.D.Ing. Ondřej Svoboda, Ph.D.