Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná řízená praxe (10 dní) (URBV / PODP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu URBV / PODP - Odborná řízená praxe (10 dní), Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti absolvují dva týdny odborné praxe v organizaci integrovaného záchranného systému, instituci veřejného sektoru či podnikového útvaru s vazbou na bezpečnostní aspekty. Subjekt si volí student vlastním výběrem.

Získané způsobilosti

Prověření schopnosti sebeprezentace, odborné komunikace a zvládnutí zadaných úkolů specializovaným pracovištěm aplikační sféry s využitím dosud osvojených vědomostí a dovedností; sběr, analýza a zpracování relevantních dat v požadované formální úpravě, včetně prezentace.

Literatura

relevantní internetové zdroje, interní zdroje subjektu, v němž praxe probíhá. Zákony: Zákoník práce, Obchodní zákoník, Občanský zákoník, Zákon o IZS.

Požadavky

Zápočet získá student na základě zpracování semestrální práce - zprávy z odborné praxe, aktivní účasti na závěrečném kolokviu a kladného hodnocení z pracoviště, kde odborná praxe proběhla.

Garant

doc. Ing. Ivana Kraftová, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Ivana Kraftová, CSc.