Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Územní plánování (URBV / PUZP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu URBV / PUZP - Územní plánování, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Funkční složky sídel.Bydlení.Občanská vybavenost a výroba.Doprava ve městě.Technická infrastruktura města.Územní plánování na úrovni sídla.Urbanistická ekonomie.Obnova sídel.Zeleň v sídle.Venkovská sídla.Veřejné prostory ve městě.

Získané způsobilosti

Student se orientuje v systému územního plánování a je schopen pracovat s existujícími územně plánovacími dokumenty.

Literatura

ŠILHÁNKOVÁ, V., KOUTNÝ, J., ČABLOVÁ, M. Urbanismus a územní plánování (učební texty ). Univerzita Pardubice, 2002. MAIER, K. - ŘEZÁČ, V. Ekonomika v území. ČVUT, 1997. nullStavební zákon v platném znění a jeho prováděcí vyhlášky. Sýkora, J. Venkovský prostor. ČVUT Praha, 1998. ŠILHÁNKOVÁ, V. Veřejné prostory v územně plánovacím procesu. VUT Brno, 2003.

Požadavky

Povinná prezence na seminářích. Zkouška bude udělena na základě splnění prezence na seminářích, přijetí a odsouhlasení seminární práce vyučujícím a splnění písemné zkoušky.

Garant

Ing. Martin Maštálka, Ph.D.

Vyučující

Ing. Martin Maštálka, Ph.D.Ing. Martin Maštálka, Ph.D.