Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Project Management I (USII / ARP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USII / ARP1 - Project Management I, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Co to je projekt.Proces řízení projektu.Definice projektových cílů, proces přípravy návrhu projektu.Plánování projektu.Struktura činností projektu.Nástroje časového plánování.Odhadování času.Práce se zdroji.Vedení lidí pracujících na projektu.Sledování postupu prací na projektu.

Získané způsobilosti

Student bude mít přehled o obsahu jednotlivých etap řízení projektů, o základní struktuře a pojmech v oblasti projektového řízení. Bude schopen definovat základní strukturu úloh v rámci projektu a využívat odpovídající sw pro řízení projektů.

Literatura

Gray, C. F. Project Management - the managerial process. 2003. ISBN 0-07-249392-5.ROSENAU, M. D. Successful Project Management. John Wiley & Sons, Inc., 1998. ISBN 0471293040.nullnullBUTTRICK, R. The Project Workout. Financial Times Management, 1997. ISBN 0273626809.

Požadavky

Požadavky k zápočtu: zpracovat zadané úlohy na cvičení a semináři s úspěšností min. 60%, odevzdání semestrální práce podle zadání.Požadavky ke zkoušce (včetně formy zkoušky): ústní, písemnáObhájit semestrální práci. Výsledné hodnocení je dané poměrem 40% cvičení a semináře, 60% obhajoba závěrečné práce a reakce na otázky zkoušejícího, písemka.

Garant

doc. Ing. Pavel Petr, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Pavel Petr, Ph.D.doc. Ing. Pavel Petr, Ph.D.