Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Project Management II (USII / ARP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USII / ARP2 - Project Management II, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Co je projekt?Trojí omezení.Jak začít úspěšný projekt.Projednávání a kontrakty.Proč a jak naplánovat projekt.Zpracování rozkladu struktury.Plánovací nástroje.Odhad času.Plánování rozpočtu výdajů.Působení omezených zdrojů.Riziko a nepředvídané skutečnosti.Jak organizovat projekt.Organizování projektového týmu.Organizování podpůrného týmu.Role projektového manažera.Praktické tipy pro projektové manažery.Monitorovací nástroje.Posouzení projektu.Plán výkazu nákladů.Práce se změnami projektu.Řešení nevyhnutelných problémů.Jak dokončit projekt.Finální přehled zpráv.Malý projekt.Nové produkty pro vývoj projektů.Programové vybavení.

Získané způsobilosti

Student bude mít základní přehled o problematice řízení projektů, obsahu a postupu řešení jednotlivých etap. Bude schopen definovat úlohy v procesu plánování projektu a zpracovávat jednotlivé typy dokumentů. Bude znát základní matematické metody a jejich použití v řízení projektů. Bude mít přehled o jednotlivých modelech organizační struktury při projektovým řízení a bude schopen definovat cíle a strategie řešení projektů.

Literatura

Gray, C. F. Project Management - the managerial process. 2003. ISBN 0-07-249392-5.ROSENAU, M. D. Successful Project Management. John Wiley & Sons, Inc., 1998. ISBN 0471293040.BUTTRICK, R. The Project Workout. Financial Times Management, 1997. ISBN 0273626809.nullUser s manual MS Project.

Požadavky

Požadavky k zápočtu: zpracovat zadané úlohy na cvičení a semináři s úspěšností min. 60%, odevzdání semestrální práce podle zadání.Požadavky ke zkoušce (včetně formy zkoušky): ústní, písemnáObhájit semestrální práci. Výsledné hodnocení je dané poměrem 40% cvičení a semináře, 60% obhajoba závěrečné práce a reakce na otázky zkoušejícího, písemná práce.

Garant

doc. Ing. Pavel Petr, Ph.D.