Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Social Networks (USII / ASOS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USII / ASOS - Social Networks, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Základní pojmySociální sítě z hlediska sociologie - princip práce a tvorby sociálních sítíFenomén sociální sítěHistorie v oblasti sociálních sítí (typ Myspace, Facebook, Twitter)Přehled a možnosti konkrétních sociálních sítíRizika spojená s využitím sociálních sítíMožnosti využití sociálních sítí pro marketingMožnosti využití dat ze sociálních sítí a jejich další zpracováníSociální inženýrství

Získané způsobilosti

Student bude schopen získat data ze sociálních sítí a bude schopen analyzovat a dále modelovat tato data. Student také bude schopen lépe pracovat se sociálními sítěmi a využívat jejich potenciálu.

Literatura

Anderson, Ch. The Long Tail: Why the Future of Business is Selling Less of More. Hyperion, 2006, 2006. ISBN 978-1401302375.Suriowiecky, J. The wisdom of Crowds. Anchor, 2005. ISBN 978-0385721707.

Požadavky

Zápočet: je udělen na základě vypracování a úspěšné obhajoby zadaných úkolů ve stanovených termínech. Podrobné (upřesňující) požadavky jsou zveřejněny při zahájení semestru ve Stagu formou "Publikace studijních materiálů".

Garant

Ing. Jan Panuš, Ph.D.