Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Manag.soukr.detek. a kom.zpr.činnosti II (USII / KMDC2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USII / KMDC2 - Manag.soukr.detek. a kom.zpr.činnosti II, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Zpravodajské informace a jejich charakter.Úvod do nestátního zpravodajství, jako jedné z forem soukromé detektivní činnosti, a jeho technologie.Primární a sekundární zdroje zpravodajství nestátního zpravodajství.Obranné nestátní zpravodajství Ofenzivní a vlivové nestátní zpravodajství.Ofenzivní a vlivové zpravodajství.Bezpečnostní manažer a jeho úloha při ochraně ekonomických aktivit a zájmů.Úloha manažera detektivní a zpravodajské kanceláře.

Získané způsobilosti

Student bude mít přehled v oblasti nestátního zpravodajství. Bude schopen spolupracovat s odborníky v oblasti nestátního zpravodajství a zpracovávat relevantní zdroje. Bude schopen se podílet ve funkci bezpečnostního manažera na realizaci úloh v oblasti ochrany ekonomických zájmů a shromažďování informací a oblasti informací o důkazech pro správní řízení a soudní kauzy.

Literatura

Brabec,F. a kol. Hlídací služby. Praha, 1995. ISBN 80-85858-12-6.Brabec,F. Ochrana bezpečnosti podniku. Praha, 1996. ISBN 80-85858-29-0.Musil,R. Ochrana utajových skutečností. Praha, 2001. ISBN 80-85858-93-2.BRABEC, F. a kol. Soukromé detektivní služby. Praha, 1995. ISBN 80-85858-16-9.Security Magazín.

Požadavky

Zápočet je udělen na základě průběžných výsledků a splnění předepsaných úloh.Zkouška je souhrnná z předmětu KMDC1 a KMDC2, písemná a ústní. Podrobnější informace budou zveřejněny na prvním cvičení.

Garant

JUDr. František Brabec

Vyučující

Mgr. Milan BláhaJUDr. František Brabec