Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Programování v jazyce JAVA (USII / PJAVA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USII / PJAVA - Programování v jazyce JAVA, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod do Javy.Objektově orientované programování.Identifikátory, klíčová slova a datové typy.Výrazy a řízení toku.Pole.Návrh tříd.Pokročilé vlastnosti tříd.Výjimky a tvrzení.Aplikace pro práci s textem.Vytváření grafického uživatelského rozhraní v Javě.Zpracování událostí v grafickém uživatelském rozhraní.Aplikace založené na grafickém uživatelském rozhraní.Vícevláknové aplikace.Pokročilé vstupně/výstupní proudy.Síťové aplikace.

Získané způsobilosti

Student bude schopen využívat přednosti objektově-orientovaného programování a vyvíjet pokročilé aplikace v programovacím jazyce Java s využitím nejvýznamnějších sofistikovaných vlastností tohoto jazyka.

Literatura

HEROUT, P. Java: bohatství knihoven. Kopp, 2008. ISBN 978-80-7232-368-5.HEROUT, P. Java: grafické uživatelské prostředí a čeština. Kopp, 2006. ISBN 80-7232-237-0.HEROUT, P. Učebnice jazyka Java. Kopp, 2010. ISBN 978-80-7232-398-2.

Požadavky

Hodnocení studentů je na základě aktivity při řešení zadaných úkolů.Podrobnosti budou zveřejněny na prvním cvičení.

Garant

doc. Ing. Miloslav Hub, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Miloslav Hub, Ph.D.doc. Ing. Miloslav Hub, Ph.D.