Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Manag.soukr.detek. a kom.zpr.činnosti I (USII / PMDC1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USII / PMDC1 - Manag.soukr.detek. a kom.zpr.činnosti I, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod do problematiky soukromých detektivních služeb.Právní základy soukromé detektivní činnosti.Formy soukromé detektivní činnosti.Metody soukromé detektivní činnosti.Prostředky používané v soukromé detektivní činnosti.Oblast sil a pomocných sil soukromé detektivní práce.Spolupráce soukromý detektiv a advokát.Detektivní ochrany ekonomických zájmů.Prevence v rámci soukromé detektivní činnosti.Personální detektivní ochrana.Rozkrývání latentní ekonomické kriminality.Shromažďování informací a informací o důkazech pro správní řízení a soudní kauzypodnikatelského zpravodajství.

Získané způsobilosti

Student bude mít základní přehled v dané problematice. Bude schopen spolupracovat s odborníky v oblasti soukromých detektivních služeb. Bude schopen navrhovat základní systém opatřeni v oblasti detektivní činnosti, oblasti ochrany ekonomických zájmů a shromažďování informací a oblasti informací o důkazech pro správní řízení a soudní kauzy.

Literatura

Brabec,F. a kol. Hlídací služby. Praha, 1995. ISBN 80-85858-12-6.Brabec,F. Ochrana bezpečnosti podniku. Praha, 1996. ISBN 80-85858-29-0.Musil,R. Ochrana utajových skutečností. Praha, 2001. ISBN 80-85858-93-2.Brabec,F. a kol. Soukromé detektivní služby. Praha, 1995. ISBN 80-85858-16-9.Security Magazín.

Požadavky

Zápočet je udělen na základě průběžných výsledků a prezentované a schválené semestrální práce na jedno ze zadaných témat. Podrobnější informace budou zveřejněny na prvním cvičení.

Garant

doc. Ing. Pavel Petr, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Milan BláhaMgr. Milan Bláha