Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Procesní řízení (USII / PPCR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USII / PPCR - Procesní řízení, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přístupy k řízení organizaci.Definice procesu, klasifikace procesů.Procesní zralost organizace.Metodiky, modely a standardy modelování procesů.Zlepšování procesů.Modely kvality pro veřejnou správu.Procesní řízení, metody jeho zavádění.Nástroje statistické, grafické textové.Statistická regulace procesu.Six Sigma, Lean Kaizen.Modelování bude prováděno v SW nástroji ARIS, případně v produktech typu MS Visio.

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu student bude umět definovat a modelovat procesy, bude umět aplikovat diagramy procesního modelování, bude schopen analyzovat podnikové procesy s podporou softwarového nástroje.

Literatura

Šimonová, S. Procesní řízení. Pardubice, 2014. Grasseová, M. Procesní řízení ve veřejném i soukromém sektoru. Praha, 2007. Seidlmeier, H. Processmodellierung mit ARIS. Wiesbaden, 2010. Svozilová, A. Zlepšování podnikových procesů. Praha, 2011. null

Požadavky

Zápočet je udělen za splnění podmínek, které jsou při zahájení semestru zveřejněny ve Stagu formou "Studijní materiály".Zkouška se skládá z části písemné a ústní. Prověřuje teoretické znalosti probírané problematiky a schopnost vypracování praktických příkladů.

Garant

doc. Ing. Stanislava Šimonová, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Stanislava Šimonová, Ph.D.Ing. Hana Kopáčková, Ph.D.doc. Ing. Stanislava Šimonová, Ph.D.