Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projektový management II (USII / PRP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USII / PRP2 - Projektový management II, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod do PM, základní pojmy PMStrategie a cíle projektu, Logický rámec projektuZahájení a plánování projektuSledování projektuAnalýza rizik projektuFáze projektu, IT v projektech, Začínáme s projektem, Informace a komunikaceInformace a komunikace, změny a krize projektu, řešení technických problémůKrize projektu, řešení technických problémů, zainteresované stranyObstarávání a smluvní vztahy, Vyjednávání, Týmová práce

Získané způsobilosti

Student bude mít základní přehled o problematice projektového managementu, obsahu a postupu řešení jednotlivých etap. Bude schopen definovat úlohy v procesu plánování projektu a zpracovávat jednotlivé typy dokumentů. Bude znát základní matematické metody a jejich použití v řízení projektů. Bude mít přehled o jednotlivých modelech organizační struktury při projektovým řízení a bude schopen definovat cíle a strategie řešení projektů.

Literatura

Doležal, J. a kol. Projektový management podle IPMA. Praha, 2009. ISBN 978-80-247-2848-3.Rosenau, M. D. Řízení projektů. Computer Press, Praha, 2000. ISBN 80-7226-218-1.nullROSENAU, M. D. Successful Project Management. John Wiley & Sons, Inc., 1998. ISBN 0471293040.User s manual MS Project.

Požadavky

Požadavky k zápočtu: zpracovat zadané úlohy v průběhu semestru s úspěšností min. 60%, odevzdání semestrální práce podle zadání.Požadavky ke zkoušce (včetně formy zkoušky): ústní, písemná (test min. na 60% + písemka min. 60%)Výsledné hodnocení je dané poměrem 40% průběžné úlohy + semestrální práce, 60% reakce na otázky zkoušejícího, písemné přezkoušení.

Garant

doc. Ing. Pavel Petr, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Pavel Petr, Ph.D.doc. Ing. Pavel Petr, Ph.D.