Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Speciální bezpečnostní technika (USII / PSBT)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USII / PSBT - Speciální bezpečnostní technika, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Operativní technika.Technologie získávání citlivých informací.Technická rešení odposlouchávacích prostredku.Obrana proti krádeži citlivých informací.Organizacní opatrení.Bezpecnostní strategie firmy a kontrola jejího dodržování.Obranné technické prohlídky.Technická opatrení proti nasazení operativní techniky.

Získané způsobilosti

Student bude seznámen se základními technickými prostředky, využívanými v oblasti speciální (zpravodajské a kontrazpravodajské) bezpečnostní techniky. Bude schopen navrhovat vhodná organizační opatření, bezpečnostní strategie a realizovat kontrolu jejich dodržování v rámci dané instituce.

Literatura

Brabec,F. a kol. Bezpečnost pro firmu, úřad, občana. Praha: Public History, 2001. ISBN 80-86445-04-0.Jirovský, V. Kybernetická kriminalita. 2007. ISBN 80-247-1561-9.Rais, K. Řízení rizik ve firmách a jiných organizacích. 2006. ISBN 80-247-1667-4.

Požadavky

Zápočet: je udělen na základě vypracování a úspěšné obhajoby zadaných úkolů a projektu ve stanovených termínech a úspěšného absolvování testu (min. 60% z maximálního možného bodového zisku ).Podrobné (upřesňující) požadavky jsou zveřejněny při zahájení semestru ve Stagu formou "Publikace studijních materiálů".

Garant

Ing. Martin Novák

Vyučující

Ing. Martin NovákIng. Martin Novák