Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Úvod do IBS (USII / PUIBS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USII / PUIBS - Úvod do IBS, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod do bezpečnostní politiky .Znovuzrození sektoru soukromé bezpečnosti v české republice (Československu) po roce 1989.Sektor soukromé bezpečnosti.Úvod do problematiky hlídacích služeb - služeb ochrany majetku a osob.Úvod do problematiky soukromých bezpečnostních specialistů.Úvod do problematiky soukromých detektivních služeb a komerčního - konkurenčního zpravodajství.Úvod do problematiky konkurenčního - komerčního zpravodajství.

Získané způsobilosti

Student bude mít přehled o základních pojmech v oblasti bezpečnostní politiky, soukromé bezpečnosti, problematiky soukromých bezpečnostních specialistů a komerčního - konkurenčního zpravodajství.

Literatura

nullFarida Hasnali; Pakte Leavitt; Darcy Lemons; John E.Prescott. Competitive Intelligence - A guide for Your Journey to Best-practice Process. Texas, 2004. ISBN 1-928593-96-8.http://www.lakeshorebranding.com/company/blog/competitive-intelligence-tools/Sharp, S. In Competitive intelligence advantage: How to minimize risk, avoid surprises, and grow your business in a changing world. N.J.: John Wiley & Sons, 2009. ISBN 978-0-470-29317-1.nullPřipravují se skripta. Tyson, Kirk W.M. The Complete Guide to Competitive Intelligence. Chicago, 2005. ISBN 0-9663219-2-8.Joseph, H., Rodenberg, RM. Competitive Intelligence and Senior Management. 2007. ISBN 978-90-5972-192-0.Zdroje na Internetu.

Požadavky

Student je hodnocen na základě ústní zkoušky a úspešné obhajoby samostatného praktického projektu, při které student prokáže schopnost aplikovat teoretické znalosti.Podrobné (upřesňující) požadavky ke klasifikaci jsou zveřejněny ve Stagu formou studijního materiálu.

Garant

Ing. Ivo Machekdoc. Ing. Pavel Petr, Ph.D.

Vyučující

Ing. Ivo Machekdoc. Ing. Pavel Petr, Ph.D.Ing. Ivo Machek