Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět European Employment Policy (USSV / AEPZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USSV / AEPZ - European Employment Policy, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Nejdůležitější analýzy prováděné na krajské úrovni.Vybrané analytické metody vhodné pro použití při těchto analýzách.Sociologie a trh práce.Programy pro řešení situace na trhu práce.Operační program rozvoje lidských zdrojů - priority, opatření.Tendr, grantové schéma, projekt.Projektový proces a jeho organizační zajištění.Spolupráce v týmech.Evropská politika zaměstnanosti - historie, současnost.Cíle, priority, hlavní směry.Lucemburský proces.Lisabonský proces.Evropský sociální program - Nice.EURES systém.

Získané způsobilosti

Student bude připraven ke vstupu na zahraniční trh práce; bude vybaven životopisem a jazykovým pasem dle standardu EUROPASSu. Získá přehled o možnostech na trhu práce vybraných členů EU.

Literatura

Ministry of Labour and Social Affairs. Acts and documents provided by teacher. Flek, V. Anatomy of the Czech Labour Market: From Over-Employment to Under-Empoyment in Ten Years? . UK Praha, Karolinum, 2007. ISBN 978-80-246-1316-1.

Požadavky

Prezence na hodinách (min 75%). Zápočet je udělena na základě úspěšného absolvování písemného testu (50%; v případě méně než 75% docházky výsledek testu přes 79%).

Garant

Mgr. Jan Mandys, Ph.D.