Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Úvod do distančního studia (USSV / KUDS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USSV / KUDS - Úvod do distančního studia, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Univerzita Pardubice, Fakulta ekonomicko-správní a její orgány.Ostatní útvary Univerzity Pardubice - knihovna, správa kolejí a menzy, informační centrum atd.Organizace distanční formy studia na Fakultě ekonomicko-správní Univerzity Pardubice.Průběh studia a jeho časová organizace.Co je to tutoriál.Požadavky na studenta.Seminární práce a její náležitosti.

Získané způsobilosti

Studenti získají informace o obsahových a formálních náležitostech nutných k vypracování seminárních prací, stejně jako základní požadavky na vypracování bakalářské práce.

Literatura

Směrnice č. 13/2007 UPa - Pravidla pro zveřejňování závěrečných prací a jejich základní jednotnou formální úpravu. Univerzita Pardubice. Směrnice č.20/2004. Průkaz studenta. http://www.upce.cz/priloha/upa-smernice-s1307

Požadavky

Zápočet je udělen na základě splnění účasti.

Garant

JUDr. Martin Šmíd

Vyučující

RNDr. Šárka Brychtová, Ph.D.JUDr. Martin Šmíd