Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ochrana ŽP pro celní praxi (USSV / POCP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USSV / POCP - Ochrana ŽP pro celní praxi, Fakulta ekonomicko-správní, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Úvod do environmentálních věd.Environmentální zátěž a související rizika.Rizika pro obyvatelstvo.Environemntální ekonomie a management.Udržitelnost.Zákon o odpadech v kontextu výkonu celní správy.Úkoly celní správy s environmentálním kontextem.Vybrané problémy právní regulace.Vyhodnocování mediálních informací environemntálního typu pro využití v celní praxi.

Získané způsobilosti

Student bude schopen orientovat se v environmentálních otázkách, se kterými se může běžně setkat v praxi. Na základě sdělených obecných informací bude rovněž schopen samostatně vyhodnocovat vybrané nově vzniklé situace s environmentálním kontextem.

Literatura

KRAMER, M., STREBEL, H., KAYSER, G. Internationales Umweltmanagement, Band III. Gabler, 2003. KRAMER, M., URBANIEC, M., OBRŠÁLOVÁ, I. Mezinárodní management životního prostředí I. Praha: C.H. Beck, 2005. KRAMER, M., URBANIEC, M., RIETSCHELOVÁ, I. Mezinárodní management životního prostředí II.Praha: C.H. Beck, 2005.

Požadavky

Zápočet bude udělen na základě písemného testu a ústního pohovoru.

Garant

Ing. Robert Baťa, Ph.D.

Vyučující

Ing. Robert Baťa, Ph.D.