Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Korespondence v angličtině - CEFR B2+ (KAA / KORA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / KORA - Korespondence v angličtině - CEFR B2+, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

General requirements for writing business letters (letters, faxes, and emails; content and style).Writing enquiries.Personnel appointments.Writing replies and quotations.Making orders.Payment.Complaints and adjustments.In-company communications: memos and reports.

Získané způsobilosti

Kurz přispěje k rozvoji komunikativní kompetence pro efektivní komunikaci v obchodní korespondenci a k rozvoji schopnosti obsahově analyzovat a odpovídat na korespondenci jak v českém tak anglickém jazyce.

Literatura

ASHLEY, A . Oxford Handbook of Commercial Correspondence, New Edition. Oxford University Press - updated version, handbook, workbook., 2003. http://www.esl.about.comhttp://www.writing-business-letters.comDVOŘÁKOVÁ, D. Anglicko-český obchodní slovník s přílohou Anglicko-české obchodní korespondence. Scientia Praha, 1991. DYNDA, A., DYNDOVÁ, E. Česko-anglická obchodní korespondence. Nakladatelství Pragoeduca, Praha, 2001.

Požadavky

Práce ve fiktivních firmách - portfolio.Zápočtový test (60%).Docházka na tutoriálech (100%).

Garant

Mgr. Irena Reimannová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Irena Reimannová, Ph.D.