Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborné praktikum (KAA / OP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / OP - Odborné praktikum, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Získané způsobilosti

Absolvováním předmětu Odborné praktikum studenti posílí svou komunikační způsobilost, prezentační dovednosti, vyjednávací dovednosti, dovednost plánovat a řídit svůj čas a zároveň zvládat stresové situace v pracovním prostředí. Cílem bude i zlepšení schopnosti navazovat kontakty a zároveň je i udržovat. Seznámí se s problematikou koučování a mentorství, dále pak prohloubí své znalosti o vedení lidí a jejich motivaci v návaznosti na ostatní rozhodovací procesy.

Literatura

Emmerson, P. Business English Handbook. Macmillan Education, 2007. ISBN 978-1-4050-8603-5.Bill Mascull. Business Vocabulary in Use (Advanced). CUP, 2004. Mackenzie. Professional English in Use Finance. CUP, 2006. Mckeown, Arthur and Ros Wright. Professional English in Use Mangement. CUP, 2011. Nauton John. Skills for Business Studies Advanced (textbook, workbook). OUP, 2012. Hughes, John and Andrew Mallett. Successful Meetings. OUP, 2012. Hughes, John and Andrew Mallett. Successful Presentations. OUP, 2012.

Požadavky

Docházka 80% Závěrečný test 70%Aktivní účastZpracování zadaných úkolů

Garant

Mgr. Lucie Zídková

Vyučující

Mgr. Lucie Zídková