Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt I (KAA / PROJ1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / PROJ1 - Projekt I, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Organisational and administrative issues of integration of Project I with Teaching practice I.School culture- ways of its researching- unstructured reflection by means of the so called cultural collage.Professional competence of the English language teacher - analysis of the video-recording as a reflective technique.

Získané způsobilosti

Student rozvíjí svou profesní kompetenci prostřednictvím reflexe praktické zkušenosti získané v průběhu Učitelské praxe I, a to v rovině školy jako instituce a v rovině vlastního vyučování anglického jazyka.

Literatura

RICHARDS, J.C.; LOCKHART, C. Reflective Teaching in Second Language Classrooms. Cambridge University Press, 2000. PODLAHOVÁ, L. První kroky učitele. Praha: Triton, 2004.

Požadavky

Zápočet je udělen na základě:- docházky,- vytvoření tzv. kulturní koláže,- kolokvia zaměřeného na School culture and myself (možnosti výzkumu, prezentace kulturní koláže - max 10 min),- písemné analýzy videonahrávky pořízené v rámci UCPX1,- ústního pohovoru vztaženého k písemné analýze videonahrávky.

Garant

Mgr. Irena Reimannová, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Irena Reimannová, Ph.D.