Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt II (KAA / PROJ2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / PROJ2 - Projekt II, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Profesní kompetence učitele anglického jazyka - písemná anotace, analýza a alterace vlastních videonahrávek.Profesní kompetence učitele anglického jazyka - tvorba vlastního observačního listu.Profesní kompetence učitele anglického jazyka - kritické hodnocení učebnice, vytvoření a prezentace databanky aktivit.

Získané způsobilosti

Studenti zvýší vlastní profesní kompetenci prostřednictvím reflexe praktické zkušenosti získané v průběhu Učitelské praxe II, a to zejména v oblasti hodnocení, adaptace a tvorby materiálních didaktických prostředků.

Literatura

NUNAN, D. Designing Tasks for the Communicative Classroom. CUP, 1992. ISBN 0-521-37915-6.CUNNINGSWORTH, A. Choosing your Coursebook. Heinemann, 1995. ISBN 0-435-24058-7.RICHARDS, J.C.; LOCKHART, C. Reflective Teaching in Second Language Classrooms. Cambridge University Press, 2000.

Požadavky

Zápočet je udělen na základě vytvoření a vyhodnocení vlastního observačního listu, na základě vytvoření a prezentace (swop shop) databanky materiálů pro výuku AJ a předloženého seznamu literatury (prostudované a použité pro/v hodině).

Garant

Mgr. Irena Reimannová, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Monika Černá, Ph.D.Mgr. Irena Reimannová, Ph.D.