Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagogická praxe II (KAA / PRX2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / PRX2 - Pedagogická praxe II, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Lesson planning.Teaching language subskills (pronunciation, vocabulary, grammar).Teaching language skills (listening, reading, speaking, writing).Essential teaching skills.Organization of teaching/learning processes.Classroom management.Developing activity and creativity in pupils.Developing learner autonomy.Self-reflection.

Získané způsobilosti

Student rozvíjí svou profesní kompetenci prostřednictvím cíleného pozorování a analýzy specifických aspektů vyučování a učení anglického jazyka.

Literatura

ČERNÁ, M. et al. Video Library - Teaching Practice II (CD-ROM). Pardubice : Univerzita Pardubice, 2008.

Požadavky

Integrace výstupů kurzů obecné didaktiky, lingvodidaktiky a pedagogické praxe, znalost předepsané literatury:Aktivní účast na výuce (max. 2 absence) a předložení požadované dokumentace (příprava na zadané mikrovýstupy a evaluační formuláře; anotace odborné literatury dle zadání; seznam literatury)Formát zápočtu: ústní pohovor na základě předloženého materiálu

Garant

PaedDr. Monika Černá, Ph.D.Mgr. Helena Zitková, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Monika Černá, Ph.D.Mgr. Helena Zitková, Ph.D.