Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagogická praxe III (KAA / PRX3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAA / PRX3 - Pedagogická praxe III, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Organisational and administrative issues - choice of the school.Setting the tasks.Observing and teaching 12 lessons at a particular school followed by debriefing sessions with the mentor; completion of the tasks set by the university.Interview with the tutor.

Získané způsobilosti

Ve spolupráci s uvádějícím učitelem - mentorem - rozvíjí student svou profesní kompetenci v rámci trojstupňového cyklu plánování - realizace - analýza.

Literatura

GOWERS, R.; PHILLIPS, D.; WALTERS, S. Teaching Practice Handbook. Heinemann, 1995. ČERNÁ, M. et al. Video Library - Teaching Practice II (CD-ROM). Pardubice : Univerzita Pardubice, 2008.

Požadavky

1. Aktivní účast na seminářích předcházejících praxi a na skupinové diskusi (1 absence).2. Observace a vlastní výuka v rozsahu 12 hodin na vybrané škole. 3. Odevzdání kompletní dokumentace, tj. souboru 12 plánů vyučovacích hodin včetně materiálních didaktických prostředků, písemně vypracovaných zadaných úkolů, hodnocení mentorem a dohody o provedení práce.4. Individuální pohovor na základě odevzdané dokumentace.

Garant

PaedDr. Monika Černá, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Monika Černá, Ph.D.Mgr. Irena Reimannová, Ph.D.