Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk - CEFR A2 (KCJ / AA2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCJ / AA2 - Anglický jazyk - CEFR A2, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Gramatika:Přítomný čas prostý a průběhový - tvar, pravopis, základní použitíRozdíl mezi have a have gotTázací zájmenaMinulý čas prostý a průběhový - tvar, pravopis, základní použitíVyjadřování kvantity much x manyZájmena some x anyČlenyVerb patterns 1Vyjadřování budoucnostiStupňování přídavných jmenPředpřítomný čas prostý a minulý čas prostý - tvar, pravopis, základní použitíOpakování časůTémata:Lidé, skvělí komunikátořiŽivot v USAZločin a trestNakupováníBudoucí život a budoucí profeseMilionářiSlavné dvojiceObsahem učiva je lekce 1-7 v New Headway Pre-Intermediate, ke kterým patří cvičení z učebnice Workbook a poslechy na dané téma.

Získané způsobilosti

Studenti si osvojí rozšířené používání časů, získají kompletní přehled gramatiky, naučí se používat vazby a frázová slovesa. Budou se vyjadřovat plynuleji, získají schopnost parafrázovat. Po absolvování semestru, budou mít znalosti, dostatečné pro běžnou konverzaci v každodenních situacích.

Literatura

J. and L. SOARS. New Headway Pre-Intermediate Student´s Book/Workbook. OUP, 2004. HNUK VON WICHER, H. English Grammar. NS Svoboda Praha, 1998. MURPHY, R. English Grammar in Use. CUP, 1991. MURPHY, R. English Grammar in Use, Cambridge, 2004. Cambridge University Press, 1999.

Požadavky

Absolvování písemného testu nejméně na 70%. Písemný test má části: gramatickou, poslechovou a četbu s porozuměním.80% docházka

Garant

Mgr. Lucie RyšaváMgr. Hana Shánělová

Vyučující

Mgr. Lucie RyšaváMgr. Hana Shánělová