Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk - CEFR A2+ (KCJ / AA2P)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCJ / AA2P - Anglický jazyk - CEFR A2+, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tematické okruhy:DilemataSvětové metropoleK smrti vyděšenVěci, které změnily světSny a realitaVydělávání si na živobytíLáska a partnerské vztahyGramatika:Způsobová slovesaČasové větyPodmínkové větyVerb patterns 2Vazby s infinitivemTrpný rodPředpřítomný čas prostý a průběhovýPředminulý časČasová souslednostObsahem učiva je lekce 8 - 14 v New Headway Pre-Intermediate, ke kterým patří cvičení z učebnice Workbook a poslechy na dané téma.

Získané způsobilosti

Studenti získají schopnost plynulého používání vědomostí získaných v A2. Cvičení kombinují dříve nabyté znalosti s novými, takže získají jistotou a rychlost při vyjadřování. Při porozumění audio nahrávek, v mluveném i písemném projevu se dokáží domluvit ve složitých situacích a porozumět přízvukům z různých hovorových oblastí.

Literatura

SOARS, J. and L. New Headway Pre-Intermediate Student´s Book and Workbook. OUP, 2004. PETERS, S., GRÁF, T. Cvičebnice Anglické Gramatiky. Polyglot, 1998. HNUK VON WICHER, H. English Grammar. NS Svoboda Praha, 1998. MURPHY, R. English Grammar in Use. CUP, 1991.

Požadavky

Absolvování písemného testu nejméně na 70%. Písemný test má části: gramatickou, poslechovou a četbu s porozuměním.Docházka 80%

Garant

Mgr. Lucie RyšaváMgr. Hana Shánělová

Vyučující

Mgr. Lucie RyšaváMgr. Hana Shánělová