Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk - CEFR B1 (KCJ / AB1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCJ / AB1 - Anglický jazyk - CEFR B1, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Témata:Svět rozdílůPracovní týdenDobré časy, zlé časyDěti v minulosti a současnostiNáš měnící se světMí nejbližší příbuzníGramatika:Pomocná slovesa, otázka a záporPřítomné časy - prostý a průběhovýStavová slovesaTrpný rodMinulé časy - prostý a průběhovýPředminulý časVazba "used to"Modální slovesaBudoucí čas - will, going to, přítomný čas průběhovýVyjadřování možnosti - may, might, couldInformativní otázkyObsahem učiva jsou lekce 1-6 učebnice New Headway Intermediate (Fourth edition), ke kterým patří cvičení z učebnice Workbook a poslechy na dané téma.

Získané způsobilosti

Studenti si osvojí rozšířené používání časů, získají kompletní přehled gramatiky, naučí se používat vazby a frázová slovesa. Budou se vyjadřovat plynuleji, získají schopnost parafrázovat. Po absolvování semestru, budou mít znalosti, dostatečné pro běžnou konverzaci a schopnost vést dialog po telefonu.

Literatura

Soars L. and J. New Headway Intermediate (Fourth edition) - Student´s Book, Workbook. OUP, 2009. HNUK VON WICHER, H. English Grammar. OUP, 2004. MURPHY, R. English Grammar in Use. 2004.

Požadavky

Absolvování písemného testu nejméně na 70%. Písemný test má části: gramatickou, poslechovou a četbu s porozuměním.Docházka 80%

Garant

Mgr. Lucie RyšaváMgr. Hana Shánělová

Vyučující

Mgr. Lucie RyšaváMgr. Hana Shánělová