Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk - CEFR B2 (KCJ / AB2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCJ / AB2 - Anglický jazyk - CEFR B2, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tematické okruhy:Nejlepším místem je domov.Cestování.Svět knih a filmů.Konspirační teorie, JFK, Lady Di, Elvis.Mladí a okolní svět.Jak být úspěšný.Gramatika:Přítomný čas prostý a průběhový.Minulý čas prostý a průběhový.Předpřítomný čas prostý a průběhový.Předminulý čas prostý a průběhový.Budoucí čas prostý a průběhový.Předbudoucí čas prostý a průběhový.Idiomy, frázová slovesaTrpný rod.Výrazy kvantity.Obsahem kurzu jsou lekce 1-6 učebnice New Headway Upper-Intermediate, ke kterým patří cvičení z učebnice Workbook a poslechy na dané téma.

Získané způsobilosti

Studenti získají schopnost plynulého používání vědomostí získaných v B1 a B1P. Cvičení kombinují dříve osvojené znalosti s novými, takže studenti získají jistotu a rychlost při vyjadřování. Při porozumění audio nahrávek, v mluveném i písemném projevu se dokáží domluvit ve složitých situacích a porozumět přízvukům z různých hovorových oblastí.

Literatura

Soars L. and J. New Headway Upper-Intermediate. OUP, 2009. PETERS, S., GRÁF, T. Cvičebnice anglické gramatiky. Polyglot, 1998. MURPHY, R. English Grammar in Use. OUP, 2012.

Požadavky

Absolvování písemného testu nejméně na 70%. Písemný test má části: gramatickou, poslechovou a četbu s porozuměním.Docházka 80%

Garant

Mgr. Lucie RyšaváMgr. Hana Shánělová

Vyučující

Mgr. Lucie RyšaváMgr. Hana Shánělová