Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglická konverzace - CEFR B2 (KCJ / ANKO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCJ / ANKO - Anglická konverzace - CEFR B2, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Komunikace a média v 21.stoletíŽivot v moderním měste, kriminalita, sociální povědomíZdravý životní styl a civilizační chorobyŽivotní prostředí a globální oteplováníUmění jako součást našeho životaVíra, moderní legendy a lidová moudrostMozaika mého života, studium, profese

Získané způsobilosti

Studenti si osvojí novou slovní zásobu a naučí se ji používat v různých komunikačních situacích. Budou se vyjadřovat plynuleji a používat komplexnější jazykové struktury a získají schopnost parafrázovat. Po absolvování semestru budou mít znalosti dostatečné pro konverzaci na různá témata v rozmanitých situacích.

Literatura

Fictumová, J. a kol. Angličtina: Konverzace pro pokročilé. Společnost pro odbornou literaturu ? Barrister and Principal, o. s., 2010. Wallwork, A. Discussions A-Z Intermediate. Cambridge University Press, 1997. Wicks, M. Imaginative Projects. Cambridge University Press, 2000.

Požadavky

Aktivní spolupráce na hodinách, domácí příprava a prezentace zvoleného tématu tvoří 30%, vedená diskuse tvoří 30%, ústní zkouška na dané jazykové úrovni tvoří 40%.

Garant

Mgr. Lucie Ryšavá

Vyučující

Mgr. Lucie Ryšavá