Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazyková cvičení I - CEFR B2 (KCJ / JNC1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCJ / JNC1 - Jazyková cvičení I - CEFR B2, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Krátké zprávy, komentáře z rádia.Finance.Bankovnictví.Formální a neformální korespondence.Literatura.Bertolt Brecht.Zásady správného chování.Vlastnosti a předsudky.Psychologie.Sigmund Freud.

Získané způsobilosti

Studenti budou schopni používat nové jazykové prostředky v běžné komunikaci a zároveň dokáží interpretovat a prezentovat text v cizím jazyce.

Literatura

PERLMANN-BALME, M. Em neu 2008. Abschlusskurs. Deutsch als Fremdsprache. Hueber, 2008. ISBN 978-3-19-501697-1.ORTH_CHAMBAH, J. A KOL. Em neu 2008. Abschlusskurs. Deutsch als Fremdsprache. Arbeitsbuch. Hueber, 2008. ISBN 978-3-19-511697-8.HANTSCHEL JURGEN, H., KRIEGER, P. Mit Erfolg zur Mittelstufenprüfung. Deutsch als Fremdsprache. Übungsbuch. Klett, Stuttgart, 1998. DITTRICH, R., FREY, E. Training Zentrale Mittelstufenprüfung. Band 1. Leseverstehen, Hörverstehen. Max Hueber Verlag, München, 1998. BRAUN, A. Unterwegs zur Vorbereitung auf die Zentrale Mittelstufenprüfung. Deutsch als Fremdsprache. Trainingsbch. Langescheidt, 2000.

Požadavky

Povinná účast na seminářích je 80 %. Zápočet je udělen na základě aktivní účasti, splnění úkolů během semestru (nutná jazyková korektnost) a písemného zápočtového testu.

Garant

PhDr. Bianca Beníšková, Ph.D.