Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborný jazyk II - CEFR B2+ (KCJ / OJN2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCJ / OJN2 - Odborný jazyk II - CEFR B2+, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vytváření a jednání o nabídce.Odbyt a prodejní partneři.Účast na veletrhu, příprava veletrhu, strategie.Výrobní politika.Prezentace výrobků.Poptávka.

Získané způsobilosti

Studenti budou schopni se vyjádřit k ekonomickým problémům a vysvětlit základní ekonomické termíny. Budou rozvíjeny komunikativní strategie pro běžné odborné situace a výuka se zaměří na zvládnutí nejdůležitějších běžných jazykových prostředků na úrovni "Prufung Wirtschaftsdeutsch International". Bude rozvíjet receptivní dovednosti, zejména práci s odbornými texty a slovníky.

Literatura

EISMANN, A. Wirtschaftskommunikation Deutsch 1, 2. München, 2000. CHRISTMANN, V., FREIER, J., SCHWIND, V., WENZ, G. Allgemeine Wirtschaftslehre. Stam-Verlag, 1993. POYET, M. R., BOELCKE, J., STRAUB, B., THIELE, P. Das Testbuch Wirtschaftsdeutsch. Langendscheidt, 2000. KETTNEROVÁ, D., TESAŘOVÁ, L. Němčina pro komerční praxi. HÖPPNEROVÁ, V., KERNEROVÁ, J. Němčina v hospodářství. Ekopres, 2001. BUHLMANN, R. FEARNS, A. Wirtschaftsdeutsch von A-Z. Langenscheidt, 1995.

Požadavky

Aktivní účast na seminářích - 80 %, vypracování samostatné práce na zadané téma, prezentace, aktivní účast na semináři v SRN.Způsob atestace: zápočet - vypracování samostatné práce na zadané téma.

Garant

Mgr. Lenka Matušková, Ph.D.