Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt NJ (KCJ / PRON)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCJ / PRON - Projekt NJ, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vymezení tématu, teze, sekundární literatura, rozpracování tezí, korektury.Plánování a struktura tématu.Představení plánovaného tématu a jeho členění.Rešerže a studium literatury.Čtení a excerpce.Shrnutí a parafráze.Citace a doklady.Části projektové práce.Výstavba textu a formální stránka.Jazyk a styl.

Získané způsobilosti

Na konci semináře mají studenti získat kompetence v plánování tématu a jeho struktuře. Mají být schopni číst literaturu a excerpovat, umějí provádět rešerže v odborné literatuře, uvádět správně bibliografii, psát shrnutí a parafrázovat, správně citovat a doložit svá tvrzení. Ovládají také formální aspekty písemné práce.

Literatura

individuálně dle volby odborného tématu.

Požadavky

Odevzdání projektu písemně i elektronicky do 15. 12.Soubor označte Příjmení PRON - např. Novák PRON.Průběžná účast na individuálních konzultacích.Vypracování projektové práce v německém jazyce.Jazyková a obsahová správnost projektové práce.Obhajoba projektové práce.Podmínky pro absolvování předmětu PRON a termíny uvedené v sylabu platí i pro studenty studující v daném semestru v zahraničí. Pro ně je možnost individuálních konzultací přes internet.

Garant

Mgr. Pavel Knápek, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Pavel Knápek, Ph.D.Mgr. Pavel Knápek, Ph.D.