Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Španělský jazyk - CEFR A1 (KCJ / SA1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCJ / SA1 - Španělský jazyk - CEFR A1, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

V restauraci. Konverzační obraty.Sloveso gustar.Postavení osobních zájmen ve větě.Rozkaz.Španělská kuchyně.Popis osoby.Režim dne. Zvyky.Zvratná slovesa a jejich časování.Nakupování. Rozlišení materiálů, barev a velikostí.Popis oblečení.Zájmena předmětu 3. a 4. pádu.Přítomný čas průběhový. Užití gerundia.Fiestas espaňolas.

Získané způsobilosti

Po ukončení student zvládá základní životní situace - orientace ve městě, nakupování, popis, objednávání v restauraci, komunikuje v přítomném čase. Pracuje již s rozsáhlejšími texty a dokáže z nich vybrat požadované informace.Čte a píše bez problémů.

Literatura

CASTRO VIUDEZ, F. VEN 1, učebnice,pracovní sešit, audiokazeta. CASTRO VIUDEZ, F. VEN NUEVO 1, učebnice,pracovní sešit, CD. DOMINGUEZ, P. Actividades comunicativas. Madrid, 1994. CERROLAZA, M. Planeta E/LE. CASTRO, F. Uso de la gramática espaňola- elemental.

Požadavky

Aktivní účast na hodinách, max. 3 absence, úspěšné zvládnutí testu. Test prověřuje schopnost zvládnutí látky probrané v příslušném období a obsahuje čtení textu s kontrolou porozumění a ověření gramatických znalostí. Úspěšnost v testu 70%.

Garant

Mgr. Věra CulkováMgr. Kateřina Krčmářová

Vyučující

Mgr. Věra CulkováMgr. Kateřina Krčmářová