Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe (KLKS / OPRA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KLKS / OPRA - Odborná praxe, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Řídíme se obecnými požadavky a prováděcími předpisy pro vykonáváni praxe, jak byly stanoveny v rámci oboru kulturní dějiny, který rovněž zřizuje katedra historických věd (KHV).Studenti si praxi zajišťují individuálně, praxe probíhá buď jako souvislá (od července do září), nebo v průběžné formě (během letního semestru). Podmínkou pro udělení zápočtu je individuální konzultace o charakteru a obsahu absolvované praxe (včetně diskuse nad reflexivním deníkem).Studenti rovněž samostatně (ve spolupráci se sekretariátem katedry) uzavřou smlouvu, kterou obratem předloží k evidenci.

Získané způsobilosti

Studenti získají praktickou zkušenost s chodem institucí pracujících v jejich oboru.

Literatura

Literatura není zadávána.

Požadavky

Podmínkou pro udělení zápočtu je individuální konzultace o charakteru a obsahu absolvované praxe (včetně diskuse nad reflexivním deníkem).Délka praxe je 4 týdny (souvislá), nebo 6 týdnů (průběžná), celkový počet započtených kreditních bodů je 10

Garant

Mgr. Jiří Studený, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Jiří Studený, Ph.D.