Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktická jazyková cvičení (KLKS / POJC)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KLKS / POJC - Praktická jazyková cvičení, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tematické okruhy:LidéRodinaOblečeníStravováníBydleníObchody a službyČasPráceVěciRostliny a zvířataZdravíPohybCestování

Získané způsobilosti

Po absolvování kurzu bude student schopen řešit v polském jazykovém prostředí všednodenní situace typické pro úroveň A1 a A2 evropských jazykových standardů.

Literatura

SERETNY, A. A co to takiego?. Kraków, 2003. SZELC-MAYS, M. Nowe słowa, stare rzeczy. Podręcznik do nauczania słownictwa języka polskiego dla cudzoziemców. Kraków, 2500. LEWIŃSKI, P. Oto polska mowa. Wrocław, 2001. BALOWSKI, M., BALOWSKA, G. Slovní zásoba polštiny. Praha, 1996. BALOWSKA, G. Mały słownik tematyczny czesko-polski. Racibórz: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Raciborzu, 2004. SZELC-MAYS, M., RYBICKA, E. Słowa i słówka. Kraków, 2003. PELC, T. Teraz polski. Gry i ćwiczenia komunikacyjne. Łodź: WING, 1997. LIPIŃSKA, E. Z polskim na Ty. Kraków, 2003.

Požadavky

Zápočet bude udělen na základě aktivní práce v seminářích, splnění všech studijních povinností (vypracování celkem jednoho hlavního referátu a všech dílčích úkolů, pozitivní hodnocení písemného testu na závěr semestru), 80% účast v seminářích (v případě omluvené absence se neúčast nenahrazuje, v případě neomluvené absence budou zadány samostatné písemné úkoly v rozsahu probírané v seminářích látky).

Garant

Mgr. Gabriela Maria Gańczarczyk