Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Individuální studentský projekt (KRE / ISPB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRE / ISPB - Individuální studentský projekt, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Témata závisí na dohodě s vyučujícím.

Získané způsobilosti

Předmět rozvíjí samostatnost a iniciativu studentů bakalářského studia při výběru a zpracování praktického úkolu nebo odborného tématu, připravuje k samostatné formulaci, volbě přiměřených metod a k patřičné organizaci práce.

Literatura

Literatura závisí na dohodnutém tématu.

Požadavky

Student nebo skupina studentů s dostatečným předstihem předloží vedoucímu katedry návrh obsahující popis zamýšlené činnosti, informaci o jejím finančním zajištění (v případě potřeby), návrh na odborného garanta opatřený jeho písemným souhlasem. Vedoucí katedry rozhodne o schválení projektu. Do konce zkušebního období předloží student nebo skupina studentů zprávu, z níž bude doložitelné (např. potvrzením z partnerského pracoviště, písemně zpracovanými výsledky bádání ap.), že projekt byl realizován. Zpráva musí být podepsána studenty a garantem. Musí z ní být zjevná pracovní účast jednotlivců, protože zápočet a stanovené kreditní body se přiznávají vždy jednotlivým studentům. Může jít o zpracování odborného tématu v rozsahu nejméně 15 normostran, uspořádání přednášek, terénní výzkum, článek v odborném časopise, konferenční příspěvek apod.

Garant

doc. Mgr. Martin Fárek, Ph.D.doc. ThDr. Ivan Štampach