Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Interpretativní seminář (KSV / INSE)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSV / INSE - Interpretativní seminář, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Jak číst odborný text.Jak psát odborný text a zpracovat získaná data.Abstrakt a resumé. Zásady citování.Recenze.Komparace.Kompilace.Původní odborný text.

Získané způsobilosti

Student bude schopen orientovat se v relevantních metodologických konceptech odborného psaní a vypracovat teoretický podklad pro přípravu návrhů bakalářských prací.

Literatura

ČMEJRKOVÁ, S., DANEŠ, F., SVĚTLÁ, J. Jak napsat odborný text. Voznice: Leda, 1999. nullPAUKERTOVÁ, D. Zpracování a obhajoba projektu. Praha : VŠE, 1998. SYNEK, M., SEDLÁČKOVÁ, H., SVOBODOVÁ, I. Diplomová práce a státní zkoušky na VŠE v Praze : metodický návod , jak psát seminární, diplomové, doktorské a jiné písemné práce. Praha : VŠE, 1996. SEDLÁK, J. Úvod do práce s informacemi. Brno : Masarykova universita, 1966.

Požadavky

Účast na semináři je povinná. Vyžaduje se aktivní účast na hodinách a odevzdání několika dílčích prací a jedné závěrečné seminární práce - kompilace na téma zamýšlené bakalářské práce. Práce studentů je průběžně bodována a pro úspěšné absolvování kurzu je vyžadováno dosažení nejméně 75% maximálního bodového hodnocení. Podrobná pravidla bodování budou upřesněna na semináři.

Garant

Mgr. Tereza Hyánková, Ph.D.