Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Interpretativní seminář I (KSV / INSE1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSV / INSE1 - Interpretativní seminář I, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Jak číst odborný text.Jak psát odborný text a zpracovat získaná data.Abstrakt a resumé. Zásady citování.Recenze.Komparace.Kompilace.Původní odborný text.

Získané způsobilosti

Student bude schopen orientovat se v relevantních metodologických konceptech odborného psaní a vypracovat teoretický podklad pro přípravu návrhů bakalářských prací.

Literatura

ČMEJRKOVÁ, S., DANEŠ, F., SVĚTLÁ, J. Jak napsat odborný text. Voznice: Leda, 1999. nullPAUKERTOVÁ, D. Zpracování a obhajoba projektu. Praha : VŠE, 1998. SYNEK, M., SEDLÁČKOVÁ, H., SVOBODOVÁ, I. Diplomová práce a státní zkoušky na VŠE v Praze : metodický návod , jak psát seminární, diplomové, doktorské a jiné písemné práce. Praha : VŠE, 1996. SEDLÁK, J. Úvod do práce s informacemi. Brno : Masarykova universita, 1966.

Požadavky

Účast na semináři je povinná. Vyžaduje se aktivní účast na hodinách a odevzdání několika dílčích prací a jedné závěrečné seminární práce - kompilace na téma zamýšlené bakalářské práce. Práce studentů je průběžně bodována a pro úspěšné absolvování kurzu je vyžadováno dosažení nejméně 75% maximálního bodového hodnocení. Podrobná pravidla bodování budou upřesněna na semináři.

Garant

Mgr. Tereza Hyánková, Ph.D.