Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Interpretativní seminář II (KSV / INSE2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSV / INSE2 - Interpretativní seminář II, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Záměr projektu a cíl projektu.Jak napsat abstrakt, jak vybrat kličová slova.Jak psát o metodice výzkumu.Jak představit výzkumný záměr.Teoretická příprava projektu a návrh výzkumných otázek.Specifikace záměru výzkumného projektu a specifikace jeho cílu.Rozpočet a časový rozvrh výzkumného záměru.Prezentace projektu studentů.

Získané způsobilosti

Student bude schopen vytvořit projekt své bakalářské práce, předložit teoretická východiska projektu a obhájit relevanci zvolených metod výzkumu.

Literatura

ČMEJRKOVÁ, S., DANEŠ, F., SVĚTLÁ, j. Jak napsat odborný text. Voznice: Leda, 1999. ŠESTÁK, Z. Jak psát a přednášet o vědě. Praha : Academia, 2000. DVOŘÁKOVÁ-JANU, V. Jak psát diplomovou práci. Praha : ČZU, 1996. PAUKERTOVÁ, D. Zpracování a obhajoba projektu. Praha : VŠE, 1998. SEDLÁK, J. Úvod do práce s informacemi. Brno : Masarykova universita, 1966.

Požadavky

Účast na seminářích se povinná. Práce studentů je v průběhu kurzu bodována a pro úspěšné absolvování kurzu je vyžadováno dosažení nejméně 75% maximálního bodového hodnocení. Každý student musí osobně prezentovat svůj výzkumný záměr (max. 10 bodů) a na každý cizí záměr napsat posudek (max. 5 bodů/posudek). Zároveň je požadována aktivní účast na seminářích (diskuse je součástí bodového hodnocení). Podrobná pravidla budou sdělena na semináři.

Garant

PhDr. Tomáš Boukal, Ph.D.