Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Stáž v neziskové organizaci (KSV / STAZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSV / STAZ - Stáž v neziskové organizaci, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Postup při plnění stáže (předpokladem je splnění kroků uvedených u předmětu STAZP):1. Vyzdvihnutí smlouvy podepsané univerzitou na sekretariátě KSV a její předání vybrané organizaci pro zahájení stáže, pokud tak nebylo učiněno dříve.2. Vypracování plánu stáže ve spolupráci se zodpovědnou osobou vybrané organizace. Plán stáže zahrnuje zejména stanovení úkolů a časového harmonogramu jejich plnění.3. Absolvování praxe v rozsahu 80 hod. Praxi lze vykonat blokově (tj. vcelku za dobu 1/2 týdnů), nebo průběžně během celého semestru (určité dny v týdnu, pravidelné dny v týdnu apod.) tak, aby souhrn hodin naplnil stanovený limit.4. Účast na skupinovém supervizním setkání. Termíny budou vypsány v průběhu semestru.5. Vypracování Zprávy ze stáže (dle stanovené struktury ? viz soubory ke stažení v publikovaných materiálech na STAGu) a její odevzdání v tištěné podobě vyučujícímu.6. Obhajoba zprávy a prezentace poznatků ze stáže v rámci skupinového setkání (= termín zápočtu).

Získané způsobilosti

Studenti si prověří své schopnosti a znalosti v praxi, poznají chod konkrétní neziskové organizace a naučí se plánovat úkoly v omezeném časovém harmonogramu.

Literatura

" On-line katalogy knihoven. Literatura není zadávána.

Požadavky

Splnění rozsahu praxe v délce 80 hodin, účast na 1 supervizním setkání (termíny budou vypsány), zpracování písemné zprávy ze stáže a její ústní obhajoba.Stáž bude absolvována v letním semestru 2. ročníku nebo v zimním semestru 3. ročníku. Úspěšné absolvování stáže je nutnou podmínkou pro přijetí přihlášky ke státním závěrečným zkouškám.

Garant

Mgr. Zuzana Hloušková

Vyučující

Mgr. Zuzana Hloušková