Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Aplikační intervence II (KVV / APIN2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVV / APIN2 - Aplikační intervence II, Fakulta filozofická, Univerzita Pardubice (UPa).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

(Pobyt ve zvolené instituci - rozsah 80 hod.)Probíhá ve čtvrtém semestru formou dvoutýdenní stáže ve zvolené instituci. Student se seznamuje se způsoby , formami, zvláštnostmi i praktickými zásadami řízení instituce. Na základě dohody mezi studentem -vysokoškolským pracovištěm (Univerzitou Pardubice) a institucí je ze strany instituce studentovi přidělen "průvodce", který je pracovníkem dané instituce.Student si vede o průběhu stáže "deník ", v němž podrobně zapisuje své poznatky. V poznámkách se věnuje zejména organizačním, funkčním a strukturálním hlediskům. Na závěr Aplikační intervence II zpracuje student stručnou "zprávu ".

Získané způsobilosti

Student se seznamuje s obsahem a formami práce v dané instituci a získává základní orientaci o způsobech, formách, zvláštnostech i praktických zásadách řízení instituce. Student si vede o průběhu praxe "deník praxe", v němž podrobně zapisuje své poznatky.

Literatura

dle individuálního zadání.

Požadavky

Konzultace s garantem předmětu.Vypracování Závěrečné právy o stáži a deníku, které jsou podkladem k udělení zápočtu. Student je po skončení stáže odevzdává garantovi předmětu na KVV FF UPa.Posudek studenta ze zvolené instituce.

Garant

Mgr. Lucie Hájková